Publicat el 24/10/2022

L’Ajuntament, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, organitza un taller per a pares i mares sobre habilitats educatives en el bon ús de les TIC a l’àmbit familiar

 

 

Amb el títol “Famílies i pantalles, com s’ha d’actuar?”, la proposta és un taller pràctic i dinàmic que té per objectiu oferir eines que ajudin a reforçar el seu rol parental davant de l’ús de pantalles (mòbil, tauletes, videojocs, etc.).

El taller facilita un espai de reflexió i acompanyament en què les persones participants obtindran eines i recursos per prevenir i gestionar situacions problemàtiques derivades de l’ús inadequat de pantalles, i es promocionaran pautes bàsiques per aprendre a fer-ne un ús responsable.

S’adreça a famílies amb infants de primària i secundària. Consta de dues sessions complementàries de dues hores cadascuna que es faran els dijous 17 i 24 de novembre, de 18 a 20h, a l’Institut Alella.
Les sessions són gratuïtes, però cal fer inscripció prèvia a educacio@alella.cat, indicant nom i cognoms i edat dels fills/es, abans el 15 de novembre.

Les TIC ofereixen un ventall de possibilitats de creixement personal i col·lectiu per als menors i joves, però també, l’exposició a riscos associats.
Els pares i les mares, com a primers responsables de l’educació, són un element clau i determinant en l’acompanyament i orientació dels seus fills i filles en l’ús segur i responsable de les  noves tecnologies.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament d’Alella

 

Deixa un comentari