Taller per recollir propostes per al Pla i el Reglament de participació ciutadana al Masnou | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 04/01/2012

Des de la Regidoria de Participació Ciutadana del Masnou conviden les entitats i la ciutadania a participar en el taller “Tenim un Pla” el dia 21 de gener de 2012 de 10 a 13 h a l’equipament cívic Els Vienesos (carrer de la Segarra, 12). L’objectiu d’aquest taller és recollir propostes per al Pla i per al Reglament de participació ciutadana, que formularan entitats, col·lectius, i veïns i veïnes a títol individual.
Es treballarà, partint de la diagnosi que es va realitzar a començaments del 2011, en quatre àmbits: la normativa i la regulació de la participació ciutadana, la comunicació entre l’Ajuntament i la ciutadania, la xarxa d’entitats, i l’agenda de participació. Per assistir-hi, cal inscripció prèvia, abans del 15 de gener. Per facilitar la participació de tothom, es disposarà d´un espai infantil dinamitzat i monitoritzat durant el transcurs del taller, que estarà a la disposició dels participants sempre que ho indiquin en el moment de la inscripció.
L’Ajuntament del Masnou està treballant en l’elaboració del Pla de participació ciutadana 2012-2015 de la vila. Aquest Pla de participació ha de ser una de les eines que ha d’ajudar a incrementar i millorar la implicació dels veïns i veïnes en les actuacions que realitza l’Ajuntament, i anirà acompanyat d’una agenda participativa que situarà, en la perspectiva del mandat de l´Equip de Govern actual, els temes principals que hauran de ser objecte de participació ciutadana.


Per a més informació: http://participacio.elmasnou.catparticipaciociutadana@elmasnou.cat

Deixa un comentari