Taller de Dies de dansa a l´Aula de Teatre de Mataró, a càrrec de la ballarina i performer Maria Santiago | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 29/06/2012

Del 2 al 6 de juliol de 10 a 1 del migdia a l’Aula de Teatre de l’IMAC es realitzarà el taller Manifestació, un taller de dansa contemporània i espai públic adreçat a professionals de la dansa i a persones interessades en el cos com a mitjà d’expressió.
El taller, que s’emmarca dins el festival Dies de dansa organitzat per l´Institut Municipal d´Acció Cultural de Mataró i l´Associació Marató de l´Espectacle, serà conduït per la ballarina i performer mexicana Verónica Santiago.
Verónica Santiago és ballarina i performer i ha desenvolupat la seva carrera entre Europa i Llatinoamèrica. Com a ballarina ha treballat a diferents espectacles com Sacre du Printemps coreografiada per Pina Bausch o Estación Libertad-Laboratorio C de Francisco Leiva. Com a performer ha treballat a Fearsfull de Marck Siezkarek, Beyond the Death de Chikako Kaido o Swartzche Eva de Gabriel Torres, entre molts d´altres.


Aula de Teatre: C. de Juan Meléndez Valdés, 2 (al costat del Teatre Monumental)
Tel. 93 757 08 73 (tardes)
A/e:
aulateatre@ajmataro.cat

Deixa un comentari