Publicat el 27/05/2016

Segons expliquen des de l’AMPA Escola Marina, el pròxim diumenge 12 de juny “es tallarà la carretera N-II al seu pas per Montgat amb una marxa festiu-reivindicativa a favor d´un nou Institut + Escola”.
L’acte començarà a les 11h, a l´estació de Montgat Nord i finalitzarà a la plaça de les Mallorquines (estació Montgat), amb una botifarrada popular i altres activitats lúdiques infantils. 

Com també indiquen, es pot trobar més informació sobre altres accions que estan portant a terme a la seva pàgina del Facebook: Escola nova a Montgat ja!!!

“Podem qualificar la situació al nostre poble d´excepcional respecte al que passa en general als altres municipis, on es tanquen escoles per falta d´infants. Un estudi d´aquest any de la Diputació de Barcelona sobre el creixement demogràfic de Montgat posa de manifest una pujada demogràfica  i la necessitat en els pròxims 10 anys d´una o 2 línies escolars més”, assegurenen des de l’AMPA.

“Enguany ens trobem que, malgrat els nostres múltiples advertiments des del 2009, hi ha hagut més demanda que oferta per entrar a les escoles públiques del poble, i per tant se´ns ha informat de la triplicació de grups a P3 a l´Escola Marina pel curs 2016-2017, comprometent seriosament el seu projecte educatiu (és la tercera vegada que passaria, tot i que anteriorment es va assegurar a cada vegada que seria l´últim cop)”, afegeixen des de l’AMPA.

En aquest context, també segons l’opinió de l’AMPA, han fet d´aquesta problemàtica “un assumpte de poble, treballant conjuntament amb les diverses AMPA dels altres centres educatius i començant a mobilitzar les associacions veïnals, socials, culturals, etc., amb la finalitat de garantir la qualitat educativa a tots els centres”.

L’objectiu de les seves reivindicacions , comenten, “està focalitzat a aconseguir un nou Institut+Escola a Montgat, que garanteixi aquesta qualitat durant tots els cicles formatius”. 

 

Deixa un comentari