Publicat el 14/11/2018

Tall de circulació a la carretera BP-5002 el 14 de novembre, per la construcció d’una rotonda al Masnou

La carretera BP-5002 (Alella-Masnou) es tallarà al trànsit aquest dimecres 14 de novembre durant tot el dia

El tall de circulació es pel motiu de les obres d’asfalt de la rotonda que la Diputació està construint en aquesta via, a l’alçada del carrer d’Amadeu I, a la intersecció amb els carrers de Múrcia i de Rosa Sensat, al municipi veí del Masnou.

En concret, les afectacions sobre el trànsit són les següents:
. Tall de circulació al carril sentit mar a la intersecció entre la BP-5002 i el carrer de la Mare de Déu Pilar.  Proposta de ruta alternativa per accedir a l’N-II des de la BP 5002:  BP-5002 – Av. de Badalona (terme municipal d’Alella) – pl. de Marina – Av. d’Alella – C. de Núria – C. dels Figuerals – C. Canónico Vilaseca – C. Pere Jordi Bassegoda (terme municipal del Masnou) – Ctra. N-II.

. Tall de circulació al carril sentit muntanya a la intersecció entre la BP-5002 i el carrer de Navarra: Proposta de ruta alternativa: BP-5002 – C. de Navarra – C. de Sant Jordi – C. Mare de Déu del Pilar.

Atenció: Aquesta ruta alternativa no és vàlida per a tràilers i autocars (vehicles de tercera categoria). Per a aquests vehicles es recomana l’ús de l’autopista C-32.

 

Deixa un comentari