Publicat el 12/03/2024

Programa destinat i pensat per promoure la modernització, promoció i revitalització del sector de la construcció al Maresme

 

 

L’Ajuntament de Cabrera de Mar, juntament amb altres 9 localitats del Baix Maresme, s’uneix a l’empremta innovadora del programa Talent, Treball i Tecnologia (TTT), per a estimular l’ocupació i el desenvolupament econòmic.

En el marc d’aquest projecte innovador, l’Ajuntament de Cabrera de Mar posa en marxa diverses iniciatives, en la que destaca un tastet d’ocupacions destinat a joves d’entre 16 i 30 anys. L’objectiu és donar a conèixer els diversos perfils professionals relacionats amb la cadena de valor de la construcció, destacant les oportunitats laborals que ofereixen, amb especial atenció a la sostenibilitat i la digitalització com a pilars essencials de desenvolupament.

La iniciativa inclourà pinzellades en temes com la bioconstrucció, el paisatgisme, les plaques fotovoltaiques, les competències digitals, la impressió 3D i IOT, Domòtica i construcció 4.0. Aquest programa, concebut com una experiència gamificada, oferirà als participants una visió única i interactiva dels sectors emergents del món de la construcció.

Per a més informació sobre el programa podeu visitar el seu web.

 

Redacció

 

Deixa un comentari