T´agrada anar en bici? T´esperem a la Pedalada popular de Sant Vicenç de Montalt, diumenge 3 de febrer | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 25/01/2013

Si us agrada anar en bici, si teniu ganes de passar una estona divertida amb la família, si voleu gaudir d´una passejada sobre rodes pels carrers de la vila… No ho dubteu! Acosteu-vos a l´Ajuntament (C/ Sant Antoni, 13) els dies 28 o 29 de gener, i feu la inscripció per a la Pedalada popular, organitzada pel Club Ciclista Xurribikers, que se celebrarà el diumenge 3 de febrer.
Podeu participar-hi, sigui quina sigui la vostra edat i sense por als defalliments, ja que el recorregut és de dificultat mínima, perquè tothom pugui gaudir de la passejada, arribar a la meta i gaudir d´un bon esmorzar, si lluïu el braçalet que us lliuraran a l´Ajuntament quan feu la isncripció.


La cita és diumenge 3 de febrer a 2/4 de 9 del matí a la zona esportiva. Us recordem que per participar a la pedalada és obligatori l´ús del casc. Així mateix, als menors de 16 anys, si no van acompanyats, els hi caldrà una autorització del pare/mare/tutor/a.


Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt – Sant Antoni, 13 -Telèfon 93 791 05 11 – Fax 93 791 29 61

Deixa un comentari