Publicat el 29/01/2020

Els concerts estaven previstos per aquest divendres a les 19 h (proposta pedagògica: El piano a 4 mans) i a les 20 h (concert principal: París a 4 mans), a la Sala Petita del Teatre Auditori de Granollers

Els dos concerts previstos per aquest divendres 31 de gener es suspenen per baixa mèdica de la pianista Pilar López-Carrasco, una de les solistes dels concerts. La proposta de l’Escola Municipal de Música i Conservatori de Granollers amb els pianistes Jean-Pierre Dupuy i Pilar López-Carrasco contemplava, com és habitual, el concert pedagògic i gratuït a les 19 h (El piano a 4 mans) i el concert principal a les 20 h (París a 4 mans). Totes dues sessions han quedat anul·lades.

Devolució de les entrades
El Teatre Auditori es posarà en contacte (a través del correu electrònic i/o telèfon i per SMS) amb les persones que ja hagin comprat entrades d’aquests concerts perquè puguin recuperar l’import de les entrades.

L’import de les entrades serà retornat a partir del 30 de gener de la següent manera:

– Si les entrades es van comprar a través d’Internet, la devolució es farà automàticament a la targeta de crèdit utilitzada en el moment del pagament.

– Si les entrades es van comprar a taquilles del Teatre Auditori es podrà venir presencialment en l’horari de taquilles: dijous de 10.30 a 13h i de 17 a 19.30h i divendres de 17 a 19.30 h.

Deixa un comentari