Publicat el 12/03/2020

Les entrades adquirides a través de la web del Teatre Zorrilla seran reemborsades automàticament i les adquirides a taquilla es retornaran després de Setmana Santa

La programació prevista als tres teatres municipals, Teatre Zorrilla, Teatre Principal i Teatre Blas Infante, queda suspesa durant els propers quinze dies arran de l’epidèmia del coronavirus i atesa l’activació en fase d’alerta del Pla d’actuació del PROCICAT per emergències associades a malalties transmissibles de potencial alt risc.
Aquesta anul·lació, que s’aplica a partir del dijous 12 de març, afecta als espectacles de la programació oficial com Eva contra Eva, així com tots els concerts de l’edició d’enguany del Festival Blues & Ritmes.

Queden igualment suspeses la resta d’activitats previstes de ser realitzades durant els propers quinze dies en els teatres, essent les associacions i entitats que les organitzen les encarregades d’informar sobre possibles alternatives.

Entrades
Les entrades adquirides a través de la web del Teatre Zorrilla seran reemborsades automàticament i, aquelles adquirides a taquilla, es retornaran després de Setmana Santa.

 

Deixa un comentari