Publicat el 28/04/2020

L’esdeveniment se celebra el segon diumenge de maig al pavelló poliesportiu municipal i enguany estava previst pel 10 de maig

Tal i com ha passat amb les activitats d’abril i maig, l’Ajuntament i la Comissió Missa Rociera han decidit cancel·lar l’esdeveniment, previst pel cap de setmana del 10 de maig d’enguany, davant la situació d’alarma sanitària, de la mateixa manera que farà el consistori amb qualsevol activitat festiva programada a Premià de Dalt fins a nou avís, davant de la situació d’alarma sanitària.

La Missa Rociera és una cita consolidada al calendari social i cultural del municipi i enguany arribava a la 25a edició.
L’esdeveniment compta amb una gran afluència de persones del municipi i també de localitats veïnes, que s’acosten per seguir l’ofici religiós que comença a la plaça de l’Espolsada amb el recorregut del Simpecado fins a la imatge de l’Ermita de Almonte (Huelva).
Des del darrer any, és a l’interior del pavelló on s’instal·la l’escenari en què s’oficia la tradicional Missa Rociera, i on es fan diferents actuacions en directe durant tota la jornada. Actes que en aquesta ocasió i a causa de circumstàncies excepcionals, les persones aficionades hauran de posposar fins al segon diumenge de maig de l’any que ve.
Tal i com ja va succeir amb l’Aplec de la Cisa, la suspensió de la Missa Rociera es produeix davant la impossibilitat de garantir el desenvolupament habitual de l’esdeveniment i que aquest es porti a terme amb les màximes garanties de salut i seguretat pels nombrosos visitants.

 

Deixa un comentari