Publicat el 14/10/2014

La Junta de Portaveus, reunida la mateixa tarda, va prendre aquesta decisió i es preveu, al tancament d’aquesta edició, que el punt es tractarà al ple ordinari d´aquest mes d´octubre, que se celebra dimecres dia 15.
El motiu d’aquest ajornament va ser un informe de la secretària de l’Ajuntament on s’apuntava que la consulta no es podia emparar en la llei de consultes no refrendàries del Parlament, suspesa cautelarment pel Tribunal Constitucional, qüestionant-se així que la consulta s’adeqüés a la legalitat vigent.
Amb aquesta consulta, els ciutadans empadronats a Premià de Mar podran decidir si és necessària o no l’expropiació de l’antiga fàbrica de Can Sanpere.
Precisament, el pla urbanístic de la localitat estableix que l’espai de la finca ha de ser per a equipaments socials i una gran zona verda pública, però l’empresa propietària va impugnar als tribunals aquesta catalogació i va obtenir una sentència favorable per fer l’enderroc.
D’altra banda va crear-se la Plataforma Can Sanpere 100% Públic, que reuneix un grup de veïns en defensa d’aquest equipament.
També s’han ocupat les instal·lacions per evitar les obres, en el marc d’una campanya reivindicativa.

Deixa un comentari