Susana Sheiman & Ignasi Terraza Trio ompliran de swing a tot drap els jardins de Can Figueres a Premià de Dalt | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 12/07/2012

Aquest és el tercer concert de la XVII edició del Jazz en la Nit  Una veu versàtil, àgil i poderosa, que va dignificar encara més la Barcelona Jazz Orquestra, i  un pianista catedralici, col·lega a l’escenari de Leon Parker, Dado Moroni, Frank Wess, Bobby Durham, Damon Brown, Pierre Boussaguet o la pròpia Barcelona Jazz Orquestra.
Són la cantant Susana Sheiman -una de les millors veus “negres” del país- i el manetes de les 88 tecles Ignasi Terraza que, després de treballar plegats una pila d’anys han decidit encapçalar junts un quartet i signar un disc que du per títol “Swing Appeal”.
I és que, si hi ha alguna cosa de la qual en poden presumir amb orgull Sheiman i Terraza, aquests és la de posseir el do del swing a les seves venes. Un swing robust i vetust, atractiu, fresc i deliciós, que converteix qualsevol clàssic del jazz –o tota peça d’autoria pròpia– en una autèntica obra d’orfebreria jazzística.
Formació:
– Susana Sheiman, veu
– Ignasi Terraza, piano
– Esteve Pi, batería
– Horacio Fumero, contrabaix
Els amants del jazz amb majúscules no tenen excusa: divendres 13 de juliol tenen una cita ineludible als jardins de Can Figueres. Toca jazz. Toca Jazz en la Nit.
Venda d’entrades:
A taquilla, 12€, 1h abans de cada concert (jardins de Can Figueres).
Anticipada:
Al web (6€)
Presencialment, 9€, a  l´Oficina d´Atenció al Ciutadà (OAC), de dl. a dv. de 8 a 14 hores (plaça de la Fàbrica, 1). Tel. 93 693 15 15
Descomptes especials per a persones sòcies del TR3SC i les que tinguin carnet de la Biblioteca Jaume Perich

Deixa un comentari