Publicat el 26/01/2018

Aquesta setmana s’ha obert el termini per optar a les dues parades del Mercat Municipal que estaven vacants i que l’Ajuntament ha tret a concurs públic, amb el suport del programa Opera de la Diputació de Barcelona

Es tracta de les parades número 1-3 i 16-18. Situades en l’ala nord de l’equipament comercial, tenen 3,7 i 3 metres lineals d’aparador i unes superfícies útils de 7 i 6 metres quadrats, respectivament.
La convocatòria té com a objectiu dinamitzar l’activitat comercial i augmentar la capacitat d’atracció del Mercat, això com promoure la iniciativa empresarial i ocupacional en la modalitat de treballadors autònoms.

Termini de presentació
Fins al 9 de març, les persones interessades poden presentar al registre de l’Ajuntament la documentació requerida: instància de sol·licitud, DNI, declaració responsable d’estar al corrent de pagament amb la Tresoreria General de la Seguretat Social, dipositar una fiança provisional de 500 euros i presentar un pla d’empresa en què s’expliqui la idea de negoci.
La proposta pot fer referència a activitats de cansaladeria; xarcuteria; formatgeria i embotits ibèrics; fruits secs, llegums i cereals; plats cuinats o preparats per emportar i degustació; aliments dietètics, herboristeria i parafarmàcia; llaminadures, i objectes de regal.

Suport públic
Per elaborar aquest projecte, les persones participants comptaran amb l’assessorament de l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament i del Centre d’Empreses Casa del Marquès del Masnou.
A més, les persones premiades gaudiran durant dos anys d’una bonificació del 100% del cànon de lloguer de la parada i participaran en el programa formatiu Opera de la Diputació de Barcelona per adquirir coneixements sobre la gestió del negoci.

Inici de l’activitat
El jurat, presidit pel cap de l’Oficina de Mercats i Fires Locals de la Diputació, escollirà els dos projectes més interessants, que hauran de posar-se en marxa abans del 4 de juny.

Més informació: file:///C:/Users/laclau07/Desktop/Downloads/Anunci_Mercat.pdf

 

Deixa un comentari