Publicat el 22/09/2015

L’Oficina de suport a la iniciativa Cultural (OSIC) ha anunciat la concessió d’una subvenció de 110.666 euros per a la primera fase de les obres de rehabilitació de la casa Puig i Cadafalch, de propietat municipal des del 2012.
Aquesta aportació forma part d’un programa d’ajuts del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i que s’adrecen a la rehabilitació i conservació de béns amb valor patrimonial i cultural. Aquesta subvenció arribarà en dues anualitats, la primera aquest mateix 2015 per un valor d’una mica més de 70 mil euros i la resta al 2016.
En la primera fase s’assegurarà el tancament de l’edifici i la seva impermeabilització, tant a la coberta com a les terrasses, per evitar les filtracions i la degradació que ha patit l’immoble en els darrers anys. Aquesta primera part de les obres compta amb un pressupost de sortida de 260.333 euros, més IVA. L’Ajuntament d’Argentona iniciarà en breu el procés de licitació per tal que es pugui iniciar la intervenció el més aviat possible.

Deixa un comentari