Publicat el 17/12/2020

Des de mitjan de la setmana passada, l’Ajuntament de Teià està duent a terme els treballs de substitució de l’enllumenat del camp de futbol de Sant Berger

S’han retirat les estructures de les dues torres metàl·liques antigues que hi havia al costat de ponent i s’han reemplaçat per altres de noves; més altes, amb major potència lumínica i un consum elèctric més eficient. D’aquesta manera, tot el terreny de joc rebrà la mateixa intensitat de llum.

Efectes del temporal
Les obres tenen un cost de 41.818 euros, IVA inclòs, i són conseqüència directa de les destrosses causades el passat mes de gener pel temporal Glòria, que va inutilitzar completament una de les lluminàries. De fet, la meitat de l’import serà assumit per la pòlissa d’assegurances de l’Ajuntament.
Aquesta intervenció se suma als 236.200 euros que l’Ajuntament va invertir l’any passat a renovar bona part de les instal·lacions de Sant Berger. Aleshores s’hi va posar gespa artificial amb un sistema de reg per aspersió i s’hi va millorar el drenatge.

Termini previst
Les obres van començar el passat 10 de desembre i s’espera que estiguin enllestides abans de Nadal.

Suspensió dels entrenaments
La perillositat dels treballs i la manca de llum ha obligat a suspendre temporalment els entrenaments, la qual cosa ha ocasionat molèsties a les dues entitats que utilitzen el camp: el Club Atlètic Teià i el Club de Futbol Joventut.
El regidor d’Esports, Jordi López, lamenta aquestes disfuncions: “ens sap greu la situació, però cal pensar que gaudirem d’una millora considerable i altament sol·licitada”.

Alternatives i compensació
Tot i que les competicions esportives estan suspeses a causa de la pandèmia, López considera que “els entrenaments són importants, sobretot per als infants”. Per aquesta raó, es va estudiar la viabilitat de diverses alternatives, com ara fer ús de les pistes exteriors de l’Escola El Cim o compartir les instal·lacions d’algun municipi veí.
Al final, l’Ajuntament i el CF Joventut han acordat d’allargar l’obertura del camp de Sant Berger durant les vacances de Nadal per tal de recuperar les sessions perdudes.

Deixa un comentari