Publicat el 05/07/2017

Diumenge 7 de juliol, a les 9 del metí, sortida de Can Bruguera

La ratafia és un Licor fet a base d’aiguardent o d’anís i maceració de nous verdes i plantes (herbes, espècies, escorces, flors). En aquesta sortida recollirem les plantes i prepararem la ratafia deixant-la a punt per macerar.També explicarem com l’heu de cuidar fins a poder-la embotellar.

Programa
Quedarem a les 9 del matí a Can Bruguera on deixarem els cotxes i baixarem caminant pel bosc, pel camí recollirem les herbes i flors i després pujarem cap a Can Benaiges on farem la tria i la preparació de la maceració.

Preu: 10€ x 2 litres per ratafia ( podeu venir en família)
Inclou: les nous verdes i alguns ingredients més x 2 litres de ratafia (si en voleu fer més és important que ho comenteu al fer la inscripció), monitoratge, recepta de la ratafia i informació. Segona trobada a la tardor per fer el tast i corregir si cal.

Que cal portar: Cliqueu:  http://www.uecmataro.org/wp-content/uploads/2016/06/RATAFIA-CASOLANA-uec2016a.pdf
Inclou:  monitoratge, recepta de la ratafia i informació, les nous verdes i alguns ingredients més.

Responsable: Núria Benaiges

Inscripcions a la Secretaria de la UEC de Mataró. c/ Nou 29. Horari: de 19 a 21, Tel. 92 796 14 30

 

Deixa un comentari