Publicat el 16/11/2015

El proper 22 de novembre tindran l’oportunitat de trobar-se 4 entitats del Maresme per ascendir el cim Montalt, des d’on es gaudeixen d’unes grans vistes a mar i d’una bonica passejada per dins del bosc.
Els centres participants són: Arenys de Munt, Montalt Kids, C. Exc. Vilassar de Mar (Piri) i UEC de Mataró, Serà una sortida apte per a tothom i per a famílies amb nens que vulguin fer una matinal pel Montnegre.

Es sortirà de Mataró a les 9.30 h de l’aparcament de sorra del costat de l’ermita de St Simó, on es faran cotxes. La trobada amb els altres centres serà a l’entrada de l’Urbanització Supermaresme,  per no perdre’ns, i arribar al lloc de sortida tots plegats (aquest accés és un km abans d’arribar a St. Vicenç de Montalt des de St Andreu de LLavaneres per la carretera de Mata).
La sortida comença a les Roques de’n Magí, un vestigi megalític format per grans pedres, es seguirà per les pedres encantades, la roca de la ferradura i molts corriols.

L’excursió és de 1´30h de durada (sense comptar parades). Es calcula acabar sobre les 14.00h. El desnivell positiu aproximat és de 300m. Es recomana per nenes i nens més grans de 5 anys.

Per a més informació: UEC Mataró  C/ Nou 29 – dim. a div. de 7 a 9 del vespre
93 796 14 30 – http://www.uecmataro.org/

Deixa un comentari