Sortida a la Vall d’Eina amb la UEC de Mataró, dies 16 i 17 de juliol | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 11/07/2011

Hora i punt de trobada: sortida el dissabte 16 de juliol de 2011 a les 16:00 des del parking de l’estació de renfe de Mataró.
Descripció de la zona: La Vall d’Eina està ubicada dins de la Cerdanya Francesa al vessant noroest del Pic d’Eina (2786m) i a uns 13km al nordest de Puigcerdà. Es tracta d’una vall suau que a la primavera i estiu s’omple de colors amb gran varietat de flors de muntanya.
Coordinador: Toni Aniento (mòbil: 650.315.624, correu electrònic: a_aniento@hotmail.com)
Descripció de la sortida: Es tracta d’un itinerari d’anada i tornada pel mateix camí resseguint la Vall d’Eina fins allà on les forces en deixin arribar. El parking on s’inicia la sortida està a uns 1575m. Si arriben al Pic d’Eina acumularem un desnivell d’uns 1200m. L’itinerari coincideix amb l’Alta Ruta Pirenaica.
Què cal portar: menjar de ruta i dinar pel diumenge, roba d’abric, botes/bambes de trekking, crema solar, barret, paraneus (la darrera pala fins al Pic d’Eina acostuma a tenir congestes de neu fins a finals de juliol),…
Aproximació en cotxe: el dissabte pujarem fins al refugi xalet de la UEC a la Molina, pel que prendrem la B40 fins Granollers, continuarem per l’antiga N152 fins a la Collada de Tosses i després baixarem fins a l’allotjament per la carretera de la Molina. El diumenge un cop esmorzats baixarem a Puigcerdà i entrarem a la Cerdanya Francesa fins al poble d’Eina. Deixarem els cotxes al pàrking que està just a l’inici de la vall.
Allotjament: al refugi xalet de la UEC de Mataró a la Molina. El preu de la pernocta és de 5.80€ i la mitja pensió de 23.90€ (preus pels socis de la UEC). Coincidirem amb els membres de la secció de BTT que també faran sortida per la Cerdanya però sobre dues rodes.
UEC MATARO
Carrer Nou, 29
937961430
uecmataro@telefonica.net

Deixa un comentari