Sortida a la Cerdanya francesa, 28 i 29 de gener amb la UEC de Mataró | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 19/01/2012

Us proposem una sortida de cap de setmana a la Cerdanya francesa, SI LA NEU ACOMPANYA!!
Dissabte 28 de gener :
Esquí Nòrdic a l’estació d’esquí de fons de Font Romeu – Pyrenées 2000 L’esquí de fons és uns dels esports més saludables. Es fan servir cames i braços per avançar i enforteix tota la musculatura.
L’estació d’esquí de fons de Font Romeu té 60 km de pistes senyalitzades de diferents nivells. A data de 18 de gener, tenen 15 kms de pistes obertes.
Material:  Roba d´abric còmode, pantalons impermeables per neu i protecció solar (ulleres de sol i crema solar). Ganyips i dinar.
El lloguer de l’equip d’esquí nòrdic : esquís, botes i pals es pot fer a la mateixa estació de Font- Romeu. Té un cost aproximat de 15 €
Cost forfait esquí de fons : 9,50 €
Cost forfait esquí de fons (6 a 16 anys) : 5 €
Hi ha forfait de 4 persones i surt  a 30 € (7,50 € per persona)
Diumenge 29 de gener : Excursió amb raquetes de neu
La sortida de raquetes de neu serà  senzilla, sense grans desnivells i es farà en zones obertes, al voltant de les pistes d´esquí nòrdic (sense necessitat de portar material de seguretat específic)
A data d’avui fora pista de Font-Romeu tenen 10 cms de neu a la part alta.
Ideal per a qui: no estigui iniciat en aquesta activitat i vulgui conèixer les sortides amb  raquetes de neu I per a qui desitgi fer una excursió amb raquetes de neu amb comoditat.
Nivell:
** fàcil ( necessari tenir un mínim de forma física per a l´activitat)
Material:  botes (canya alta), raquetes de neu, paraneus, bastons de muntanya amb rosca de neu, roba d´abric i protecció solar (ulleres de sol i crema solar). Ganyips i dinar.
Lloguer de raquetes a Font-Romeu : aprox 10 €
Al ser dues activitats separades, hi ha l’opció de pujar els dos dies i dormir a la Gîte d’étape  o bé pujar diumenge al matí.
Pels que pugen dissabte
: 8 del matí al Parking de l’estació de RENFE de Mataró.
Heu de confirmar el divendres 20, per reservar la gîte d’étape.
Pels que pugen diumenge : Heu de ser a la gîte d’étape/càmping a 2/4 de 9 del matí.
Són 2.30 hores de cotxe!!
Reunió informativa de la sortida : divendres, 20 de gener a 2/4 de 9 del vespre al local social de la UEC de Mataró, c. Nou, 29 Cal confirmar i fer paga i senyal de 10 eur
Sortida gratuïta pels socis. No socis 5 €   Cal estar en disposició de l’assegurança de la FEEC, els que no la tinguin la poden tramitar a l’entitat fins el dijous 26 de gener.
Vocal de la sortida : Margarita Suari   
margacat@yahoo.com
ON DORMIREM?
Depèn dels que siguem, al càmping d’Osséja, en xalets de fusta o bé a la gîte d’étape d’Err. Compteu un 15 eur dormir
COM ARRIBAR A FONT-ROMEU? 1)
– Mataró – C-60 (direcció Granollers) – C17 fins a Ripoll – N-152 direcció Ribes de Fresser, Collada de Tosses, La Molina, Puigcerdà- N-154 cap a Llívia, Estavar, Égat i Odéillo (Font-Romeu)
2) Mataró – C-60 (direcció Granollers) – C17 fins a Ripoll – N-152 direcció Ribes de Fresser, Collada de Tosses, La Molina, Puigcerdà- N-154 cap Bourgmadame, Saillagouse, seguir direcció Mont Louis fins al trencall que indica Odéillo – Font Romeu. Menys corbes!!

Deixa un comentari