Publicat el 30/06/2016

Sorli ha col·laborat amb la organització no governamental per al desenvolupament Humana Fundación Pueblo para Pueblo per lliurar una aportació econòmica de 3.000 euros a l’àrea d’Atenció Social de l’Ajuntament de Vilassar de Dalt. Aquesta quantitat es destinarà a la compra d’aliments de primera necessitat, que seran repartits a infants de famílies sense recursos del municipi.

En el marc de la seva política de RSC, Sorli ha cedit espai en els seus establiments per a la col·locació de 28 contenidors on els clients i el personal de la cadena hi poden dipositar la roba, el calçat, els complements i el tèxtil de la llar que ja no utilitzen i als quals Humana dóna una segona vida. En el que portem d’any, s’hi han dipositat 49.503 kg, la qual cosa representa un augment del 2,9% respecte al primer semestre de l’any passat, en què s’hi van recollir 48.118 kg. Durant tot el 2015, la xifra va ascendir a 102.684 kg de tèxtil usat.

La gestió d’aquestes tones de roba i calçat usats ha fet possible l’obtenció dels recursos necessaris per a fer aquesta aportació: l’adquisició d’aliments al supermercat Sorli de Vilassar de Dalt, per a cobrir les necessitats dels infants, que durant el període estival no poden anar als menjadors escolars.

En l’acte de lliurament, celebrat a l’Ajuntament de Vilassar de Dalt, han estat presents l’alcalde i la regidora d’Atenció Social, Xavier Godàs i Maria Lluïsa Ruhí, respectivament; Marc Argemí, director de Marketing i Comunicació del Grup Sorli, i Antonio Briceño, com a representant d’Humana.

El director de Màrqueting i Comunicació del Grup Sorli, Marc Argemí, ha afirmat que “és fantàstic que la nostra col·laboració amb Humana es tradueixi en una ajuda tangible, ràpida i directa per a qui més ho necessita, sobretot en un tema tan important com és l’alimentació infantil”
Per la seva banda, l’alcalde de Vilassar de Dalt, Xavier Godàs, ha afirmat durant l’acte que “aquesta aportació és una gran ajuda, especialment en un moment tan complicat com és l’estiu, en què els recursos minven i s’han de cobrir necessitats bàsiques com és l’alimentació. La infància en risc d’exclusió és la part més vulnerable de la pobresa”. “És un gran exemple de com una gran empresa, com és Sorli, col·labora en projectes socials i es vincula al territori”, ha afegit. La regidora d’Atenció Social, Maria Lluïsa Ruhí, ha assegurat que “durant el curs, amb els menjadors escolars cobrim bé les necessitats dels infants més vulnerables. A l’estiu no poden quedar desassistits i per això aquesta aportació és tan important”. Finalment, Antonio Briceño, representant d’Humana, ha destacat que estan “molt satisfets pel resultat d’aquesta col·laboració a tres bandes, entre una fundació, una empresa privada i un ajuntament”.

Deixa un comentari