Sopar solidari anual a benefici de la Fundació Campaner | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 10/11/2012

Us recordem la cita que teniu amb la Fundació Campaner pel sopar benèfic anual que tindrà lloc en el restaurant La Cúpula, C/ Sicília 255  de Barcelona a les 20:30h. el proper dissabte 17 de novembre
Comptarem amb les actuacions dels prestigiosos músics :
Daniel Blanch al piano i Kalina Macuta al violí – El grup Hits F.M (Francesc i Manuel)
Us hi esperem!!
Preu: 30€
Fundació Campaner
Reserves:  Xisca Figuerola Coordinadora
665 804 643
http://www.fundacioncampaner.com


La Fundació Campaner és una entitat sense ànim de lucre,  fundada el 1996 pel matrimoni mallorquí Pep Campaner i  Marilena Navarro, que dóna suport mèdic, humanitari i  educacional amb l’objectiu de PREVENIR, TRACTAR I  ERADICAR el noma infantil (cancrum oris) a Níger (Àfrica),  una malaltia causada per la fam i la manca d’higiene que  destrueix el rostre dels infants que la contrauen fins a  provocar-los la mort.


Diffa, Níger
La Fundació té  la seva base d’operacions a Diffa,  ciutat africana situada al Sur de Níger, juntament a la  frontera d’aquest país amb la veïna Nigèria i el  també veí Xat.
Es tracta d’una zona semidesèrtica, a l’Àfrica  Subsahariana que arriba als 50 graus de temperatura. Té el trist privilegi  de ser un dels llocs  més pobres del planeta, a on escasses vegades  arriba l’ajuda internacional. Níger, en concret, és  considerat el país més pobre del món, segons el  ránking de la pobresa de 2005 que elabora el  P.N.U.D. La població, es dedica majoritàriament a  l’agricultura i ramaderia per la seva subsistència.  Diffa té uns 85.500 habitants que es reparteixen en 242  poblats.

Deixa un comentari