Publicat el 07/07/2014

Avui la cooperativa d’energia verda celebra haver arribat als 15000 socis i sòcies. Una molt bona notícia que es suma a tot un seguit de reptes que Som Energia té previstos per aquest any 2014.
Després que s’aprovés a l’Assemblea General la nova proposta de facturació, la cooperativa ja ha publicat els nous preus de l’electricitat per al proper any. Aquests preus es mantindran fixos, i subjectes a revisió, fins el pròxim juny del 2015. Són uns preus competitius que ara mateix els posicionen com una de les comercialitzadores de llum més econòmiques del mercat. Els preus de Som Energia són fins un 10% més barats que els preus fixos de les comercialitzadores d’últim recurs. I com sempre, sense permanència i amb les mateixes condicions per a tothom.
També han adaptat els preus de la tarifa 3.0 (per a potències contractades de més de 15 kW) fent que sigui, actualment, una de les que té el cost més baix del mercat elèctric. És una molt bona opció per a totes aquelles PIME’s i petits negocis i comerços que vulguin fer el salt a la cooperativa; promovent també, fora de l’àmbit domèstic, aquesta transformació del model energètic.
El creixement i motivació de les persones que formen part de la cooperativa i les mesures aprovades a la darrera Assemblea General, presenten un horitzó molt positiu, doncs enguany està previst facturar 9M d’euros i donar servei d’electricitat a 22 mil llars arreu de l’estat.
Eduard Quintana, responsable de comercialització a Som Energia: “Durant els últims 3 any hem aprés bé el funcionament del mercat elèctric. Ara ja comencem a tenir economies d’escala i això ens ha permès ajustar els preus. Som una cooperativa sense ànim de lucre. Només hem de cobrar per les despeses que tenim i res més.”
Ana Marco, presidenta del Consell Rector de Som Energia: “Estem molt satisfets d´haver assolit els 15.000 socis arreu de l´estat, en aquests tres anys i mig. Animem a la ciutadania a sortir de l´oligopoli de portes giratòries que actualment domina el sector i a optar per alternatives democràtiques i cooperatives com Som Energia”
Els pobles i ciutats del Maresme aporten a la cooperativa 586 socis i sòcies on en l’últim semestre ha augmentat en més de 150 socis.
Som Energia Maresme, un grup local actiu i compromès
Més informació
http://www.somenergia.coop/maresme@somenergia.coop

Deixa un comentari