Publicat el 02/12/2020

La campanya té com a objectiu principal donar suport al comerç local davant de la situació creada per la pandèmia de la COVID-19

Des de l’Ajuntament s’estan ultimant els detalls de la campanya de Nadal d’enguany, una campanya marcada necessàriament per la pandèmia de la COVID-19 i que estarà centrada a donar suport al comerç local, un sector molt castigat per les restriccions.
En aquest sentit, s’ha creat una campanya que porta per eslògan “Som aquí”, a través de la qual es pretén donar un missatge positiu de proximitat, reforçant el sentiment de comunitat i, alhora, fent referència a la localització premianenca. La campanya serà visible tant al carrer com als comerços, sense oblidar els diferents canals de comunicació municipals, i permet la combinació de diferents conceptes, com ara “Aquest Nadal, per a tu, més que mai” que ajuden a reforçar el missatge. Tots els continguts aniran acompanyats de l’etiqueta #JoComproAPremiàDeMar.

Accions de la campanya
La situació actual ha obligat a replantejar la programació de Nadal i pensar en accions que no suposin concentracions de persones. Aquest és el motiu pel qual enguany no hi haurà fira de Nadal.
Entre les activitats previstes, una de les més destacades serà la presència d’un globus aerostàtic que estarà ubicat al solar on hi havia l’antiga fàbrica Metalogenia. Per poder-hi pujar caldrà participar en una iniciativa de suport al comerç que es portarà a terme a través de la xarxa social Facebook, de la qual se’n donaran els detalls els pròxims dies.
A banda dels vols en globus, es repartirà a totes les llars uns talonaris amb vals de descompte per als comerços locals, una iniciativa que es va estrenar l’any passat, i bosses de roba amb el disseny de la campanya. Alhora, també es repartiran mascaretes relacionades amb la campanya per a tots els/les comerciants. També el bus urbà lluirà una decoració al·lusiva i es projectaran imatges de la campanya a la façana del nou ajuntament de la plaça dels Països Catalans.

L’enllumenat de Nadal ja està en funcionament
Des de fa dies ja funciona l’enllumenat nadalenc als principals carrers de la vila. Els pròxims dies hi haurà nadales i ambientació nadalenca a les vies amb major presència de comerç, on també hi haurà música en directe.
D’altra banda, s’ha instal·lat guarniment nadalenc a les rotondes de les entrades a Premià de Mar i s’ha aixecat un arbre de Nadal de llums a la plaça dels Països Catalans.

Reis d’Orient
Per la seva part, com cada any ses majestats els Reis de l’Orient arribaran a Premià de Mar i els infants de la vila els podran fer arribar les seves cartes.
No obstant això, no hi haurà cavalcada en el sentit tradicional per evitar concentracions de persones que poguessin derivar en contagis de la COVID-19.

Les pròximes setmanes es donaran a conèixer els detalls de la presència dels Reis d’Orient i de la resta d’activitats que es faran durant les dates de Nadal.

 

Deixa un comentari