Publicat el 27/05/2020

L´Ajuntament obre la convocatòria per sol·licitar ajuts econòmics per les activitats d´estiu 2020. Les sol·licituds es poden presentar telemàticament del 26 de maig al 12 de juny

Des de la regidoria d’atenció social de l’Ajuntament de Vilassar de Dalt s’han aprovat les bases de les beques per a casals d’estiu i colònies de l’estiu 2020.
L’objectiu de la convocatòria és facilitar l’assistència a casals i/o colònies durant el període de vacances escolars d’estiu dels nens/es en edat escolar de Vilassar de Dalt. Aquestes beques estan destinades a menors empadronats a Vilassar de Dalt en edat escolar de P3 a 4t ESO.

Les sol·licituds es podran realitzar entre 26 de maig i el 12 de juny,
ambdós inclosos; i a causa de la situació de crisi sanitària, i per tal de minimitzar els contactes socials, es prioritzarà la recepció de sol·licituds de manera telemàtica que es podrà fer des de l’enllaç següent: https://seuelectronica.vilassardedalt.cat/OAC/CdT.jsp?tramit=37

En casos excepcionals es podrà fer de manera presencial a l’OAC (plaça de la Vila 1), sempre amb cita prèvia, que podeu sol·licitar al 93 753 98 00. Per qualsevol dubte us podeu adreçar als Serveis Socials municipals al 93 750 90 16.

Deixa un comentari