S’obren les inscripcions per participar a la rua de Carnaval 2012 a Vilassar de Mar | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 09/01/2012

La Comissió de Festes de l’Ajuntament de Vilassar de Mar ja té a punt les bases de participació a la rua de Carnaval 2012, que tindrà lloc a Vilassar de Mar el 18 de febrer. Totes les comparses que vulguin optar a premi hauran d’inscriure’s per correu electrònic a l’adreça vinesqj@vilassardemar.cat abans del 7 de febrer. Per concursar, les comparses hauran de tenir un mínim de 10 components. En el moment de la inscripció hauran de facilitar el nom de la comparsa, el número de persones que la formen, informar de si porten vehicle o no, donar un nom, un telèfon i una adreça de contacte, i facilitar el nom de la candidata a reina, si és que en presenten.
Les bases de participació es poden consultar al web municipal
www.vilassardemar.cat.
Es concediran premis de 700, 600, 500, 400 i 300 euros a les cinc primeres comparses, i un premi Toni Linares a la millor carrossa dotat amb 700 euros. Els premis a les comparses són acumulables amb el premi a la millor carrossa.
En cas de mal temps, s’avisarà als representants de cada comparsa a partir de les 15 h del dissabte 18 de febrer per decidir si es posposa la rua a l’endemà, diumenge 19 de febrer.

Deixa un comentari