Publicat el 08/02/2023

La Cursa tindrà lloc el 12 de març, amb dos recorreguts diferents que acabaran al Masnou. L’un sortirà de Premià de Mar i, l’altre, de Montgat

 

 

 

Ja són obertes les inscripcions per participar en la 2a Cursa de la Dona Tres Viles, que tindrà lloc el diumenge 12 de març, al matí. Pot apuntar-s’hi tothom, dones i homes, mitjançant el web www.cursadona.cat.

Hi haurà dos recorreguts diferents, de 5 i 10 km. Tots dos tindran l’arribada davant l’Ajuntament del Masnou.
La sortida de la cursa de 10 km serà a les 9.30 h, davant l’estació de tren de Montgat (plaça de les Mallorquines).
La sortida de la cursa de 5 km serà a les 9.45 h, al port de Premià de Mar. Totes dues curses es faran al tram de l’N-II que discorre entre Montgat, el Masnou i Premià, motiu pel qual es tallarà al trànsit de vehicles durant el matí del 12 de març.

La reivindicació de l’esport femení és un dels motius pels quals els ajuntaments d’aquestes tres viles organitzen aquesta cursa. Tanmateix, val la pena destacar que els homes també estan convidats a participar-hi. Aquest esdeveniment esportiu ja va tenir una molt bona acollida l’any passat.
Enguany s’ha avançat al mes de març, per apropar-la al Dia Internacional de les Dones (8 de març).

Totes dues curses arrencaran amb calaixos de sortida, segons el ritme i el nivell dels i les participants, que estarà indicat als dorsals, de colors diferents, segons la distància i el nivell.
L’abonament de la inscripció dona accés a serveis addicionals que es poden consultar a la pàgina web indicada. El Club La Sansi s’encarrega de la direcció executiva d’aquesta cursa. Els i les esportistes que hi participin obtindran punts a la Lliga Championchip.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Masnou

Deixa un comentari