Publicat el 08/02/2024

En aquests mateixos centres, es facilitaran totes les explicacions i aclariments necessaris sobre el funcionament dels nous contenidors

 

 

Fins al dijous 29 de febrer, els 3 punts estaran operatius, i els ciutadans podran obtenir les seves targetes personalitzades i les claus d’accés per a l’aplicació mòbil per utilitzar els nous contenidors que arribaran als carrers el mes de març. En aquests mateixos centres, es proporcionaran totes les explicacions i aclariments necessaris sobre el funcionament dels nous contenidors.
Aquests centres estaran oberts de dimarts a dissabte de 9.30 a 19.30 hores i són: l’Antiga Fàbrica del Gas al carrer de Joan XXIII, 2-8; l’Escola Municipal de Música a la carretera de Vilassar de Dalt, 52; i el Pavelló del Voramar a la Riera de Premià, 68.

Carta a totes les llars
En els darrers dies s’han enviat cartes als domicilis del municipi informant sobre quin d’aquests tres punts correspon a cada llar per recollir el material. Per fer-ho, els propietaris hauran de presentar el seu DNI/NIF/CIF i un rebut de l’IBI o de la brossa. En cas dels llogaters o residents que no siguin propietaris, hauran de comptar amb l’autorització del propietari. Els propietaris poden fer aquesta autorització en línia a través de premiademar.cat/oac, accedint a Tràmits ONLINE/Medi Ambient i Salut Pública/Autorització targeta contenidors.
També es poden descarregar els documents del web i portar-los físicament a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament, a l’edifici de Ca l’Escoda.
Per obtenir més informació i resoldre dubtes, es pot escriure a residusdomiciliaris@premiademar.cat o trucar al telèfon 93 595 50 92. També es realitzaran visites a domicili si es sol·licita. Més informació a premiademar.cat/redom.

Nous contenidors tancats amb identificació d’obertura
Els nous contenidors per al servei de recollida selectiva municipal entraran en funcionament a les primeres setmanes de març. Aquests nous contenidors estaran tancats i per fer-ne ús serà necessari identificar-se, ja sigui amb les targetes personalitzades o mitjançant l’aplicació del telèfon intel·ligent que s’està facilitant des d’avui.
L’objectiu d’aquest canvi en el model de recollida de residus és augmentar el percentatge de material reciclat del municipi fins arribar al 55%, tal com indica la normativa europea. Actualment, el percentatge de reciclatge del nostre municipi és del 40%.
A més d’ajustar-nos a les normatives, es fixarà una taxa apropiada a la gestió dels residus, amb beneficis econòmics per a la ciutadania que realitzi una separació correcta de cada tipus de residu.

 

Redacció

Deixa un comentari