Publicat el 05/02/2021

Les dates del certamen i els detalls de la mostra queden subjectes a l’evolució de la situació epidemiològica durant els propers mesos

Fins el 31 de març obert el període de sol·licituds per a nous participants per a participar a Argillà Argentona 2021 – Fira Internacional de Ceràmica.
El Museu del Càntir i l’Ajuntament d’Argentona es disposen a celebrar els dies 2, 3 i 4 del proper juliol una nova edició de ARGILLÀ ARGENTONA – FIRA INTERNACIONAL DE CERÀMICA. La fira d’Argentona està agermanada amb les altres fires “Argillà” que es fan a Aubagne (França) i a Faenza (Itàlia), motiu pel qual els participants en aquestes dues fires tenen prioritat per a participar a la fira d’Argentona.
L’horari de la fira serà de 10 h del matí a 22 h del vespre (amb pausa de 14 h a 17 h), pels carrers centrals de la vila, amb demostracions de terrissa tradicional, tallers de torn i de rakú, mostra de cinema sobre ceràmica, exposicions de ceràmica contemporània, trepitjada de fang i altres.

Com a NOVETAT els nous participants seleccionats a participar-hi també passaran a formar part de la Fira Virtual Argillà Argentona estrenada l’any passat des de la web www.argilla.cat i des don cada ceramista pot oferir els seus productes de forma permanent. Un cop acceptada la sol·licitud el participant rebrà informació dels textos i la documentació gràfica necessària per a la web.

El Museu del Càntir va estrenar el 2020 Argillà Argentona – Fira Virtual de Ceràmica, un espai on es desenvolupen, en línia, gran part de les activitats de la fira presencial que celebrem anualment pels carrers d’Argentona.

Al lloc web: www.argilla.cat, s’hi troben representats gran nombre dels expositors que assisteixen anualment a la fira, amb la seva oferta ceràmica, així com vídeos on es mostren diferents aspectes de l’ofici de ceramista filmats expressament per a l’ocasió, com una cuita amb la tècnica del rakú, o demostracions de terrissa tradicional a càrrec del terrisser Josep Matés,  una visita virtual al museu i d’altres activitats que any darrere any hi anirem afegint.

Les dates de la fira queden subjectes a modificació o anul·lació en funció del que la situació epidemiològica ens permeti.

 

Deixa un comentari