Publicat el 05/01/2018

L’hort social de l’Ajuntament de Calella i Humana enceta una nova etapa amb la renovació dels usuaris i s’obre període de demanda d’interessats a participar-hi.

El passat mes de desembre, l’Ajuntament de Calella i l’entitat Humana van renovar el conveni de col·laboració per la realització del  programa d’agricultura urbana “3C: Conreem, el Clima i la Comunitat”. El  conveni s’estableix per un període de dos anys més i s’ofereixen 15 noves places per nous activistes.

Poden participar al projecte persones i/o famílies en situació de manca de treball i dificultats socioeconòmiques, entitats que desenvolupin activitats amb col·lectius específics, i jubilats i/o pensionistes. Així mateix, com a novetat, també poden participar ciutadans que estiguin treballant,  però que tinguin il·lusió, temps i constància per treballar la terra.

L’Àrea de Política Social i Humana faran la selecció de candidats valorant l’interès i necessitat personal. Per apuntar-s’hi, cal fer una instància a l’Ajuntament de Calella, abans del 30 de gener, sol·licitant la voluntat de disposar d’una parcel·la al projecte d’Horts Social.

Per a més informació podeu contactar amb l’Àrea de Política Social trucant al 93 766 15 52 o enviant un correu electrònic a aj035.serveissocials@calella.cat. També podeu dirigir-vos a les dependències de l’Àrea de Política Social a la Fàbrica Llobet-Guri (carrer Sant Jaume, 339).

Deixa un comentari