S´obre al públic l´Oficina d´Informació Cadastral a Premià de Mar | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 28/08/2012

Fins el 5 de desembre romandrà oberta l´Oficina que l´Ajuntament ha habilitat per atendre les consultes sobre la revisió cadastral que està portant a terme el Ministeri d´Hisenda i Administracions Públiques.
El Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques ha revisat recentment els valors cadastrals dels immobles de Premià de Mar. Per aquest motiu, tots els veïns i veïnes de Premià de Mar que figurin com a propietaris d’un bé immoble rebran un tríptic informatiu de la Direcció General del Cadastre i una carta amb una constrasenya que els permetrà accedir a la pàgina web del cadastre i descarregar-se la notificació amb la informació relativa al resultat de la revisió del seu immoble. És molt important conservar aquesta carta. La notificació s´ha de descarregar entre el 27 d´agost i el 20 de setembre.
Què podem fer en cas de no disposar d´ordinador o d´internet?
Amb l’objectiu d’ajudar als ciutadans que no disposin de connexió d’internet o bé no hagin rebut la carta amb la clau concertada, l’Ajuntament ha habilitat una oficina perquè s’hi puguin dirigir per obtenir la notificació del Ministeri. També s´atendran els dubtes o reclamacions que esdevinguin dels valors revisats.
Cal recordar que per tramitar una reclamació, caldrà aportar tota aquella documentació acreditativa necessària.


L’Oficina d’Informació Cadastral funcionarà des del 27 d’agost fins el 5 de desembre
Horaris:
Matins: de Dilluns a Divendres: de 9 a 14.
Tardes: Dimarts i Dijous de 16 a 19h
Adreça: Antiga Fàbrica del Gas (c/Joan XXIII 2-8- Nau 4, davant del Museu Municipal d´Estampació)
Telèfon: 93.741.74.03

Deixa un comentari