Publicat el 24/03/2022

L’Ajuntament destinarà 200.000 euros en la campanya Bonus Consum, que està emmarcada en el Pla de Reactivació Econòmica de la ciutat

 

 

L’Ajuntament de Badalona impulsarà, dins del Pla de Reactivació Econòmica, un nou sistema de Bonus Consum que els badalonins i badalonines podran bescanviar als establiments associats a la campanya dels diferents eixos comercials, dels mercats municipals i de la restauració local.

Els cupons es podran descarregar en línia i funcionarà a través de codis QR. L’Ajuntament destinarà 200.000 euros en aquesta campanya que té l’objectiu d’incentivar les compres, donar a conèixer el comerç local i que el veïnat de Badalona compri a la ciutat.
Està previst que la implantació del sistema de Bonus Consum pugui fer-se en els pròxims mesos. Un cop es posi en marxa, els compradors tindran uns dies determinats per poder bescanviar aquests cupons.

El govern de Badalona ha presentat la iniciativa aquest dimecres davant dels representants de tots els eixos comercials de la ciutat, que han acollit molt positivament la nova campanya impulsada pel consistori.
Durant la presentació, el tercer tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit de Protecció Social a les Persones i Impuls Comercial, David Torrents, ha assegurat que “els comerciants, paradistes i restauradors locals podran decidir quines són les dates idònies per fer la campanya i crear així un fort impacte econòmic en el seu sector econòmic”. Per la seva part, l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, ha destacat que “aquesta campanya aportarà una nova dinamització comercial i ajudar econòmicament el petit comerç local”.

Durant la trobada, els representants dels eixos comercials de la ciutat han transmès al Govern municipal les seves problemàtiques, suggeriments i demandes per tal de treballar possibles mesures i respostes amb l’Ajuntament.

Redacció
Imatge i Font: Ajuntament de Badalona

 

 

 

Deixa un comentari