Publicat el 28/10/2022

L’objectiu de la instal·lació de 21 càmeres que serà efectiva en sis mesos, és doble, prevenir possibles actes delictius per l’efecte dissuasori, així com disposar de més eines per a poder resoldre els que es produeixin

 

 

 

L’alcalde, Marc Buch, ha anunciat durant la seva intervenció en el programa La Ciutat, de Ràdio Calella Televisió, la instal·lació de 21 càmeres de vigilància a la ciutat. És una mesura que s’ha pres amb la finalitat d’evitar qualsevol tipus de delicte i reforçar la sensació de seguretat. La mesura serà efectiva abans de sis mesos. “La seguretat es una prioritat d’aquest govern”, ha afirmat l’alcalde Buch.

Vuit d’aquestes càmeres seran el resultat de substituir les primeres càmeres de control de trànsit que es van instal·lar a Calella i que actualment cal canviar per unes de noves, mentre que les altres tretze seran càmeres completament noves.

La instal·lació inclou la substitució d’aquestes vuit càmeres de control de trànsit, el reforç de dos punts de control de matrícules amb càmeres ambient, la instal·lació de vuit nous punts de videovigilància amb lector de matrícules i/o càmera ambient segons la seva ubicació (aquests es repartiran per diferents punts d’accés al nucli urbà i en les zones de més concentració) i un centre de control d’aquest sistema de videovigilància que anirà ubicat a la Comissaria de la Policia Local.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Calella

Deixa un comentari