Publicat el 04/03/2022

Ha començat a funcionar aquesta setmana i permet no cessar l’activitat mentre se substitueix l’actual ressonància magnètica (RM) per una nova

 

 

El nou equip de RM està llest pel mes de juny i forma part d’una important renovació tecnologia del Servei de Radiodiagnòstic.
Aquesta setmana s’ha instal·lat una unitat mòbil de ressonància magnètica (RM), a l’exterior de l’Hospital de Mataró, que funcionarà durant els propers tres mesos i permetrà no cessar l’activitat que realitza el Servei de Radiodiagnòstic mentre se substitueix l’actual RM per una nova.
Els pacients citats hauran de dirigir-se a l’entrada del soterrani 1, davant de l’aparcament a l’aire lliure per als empleats, que hi ha dintre del recinte de l’Hospital. Allà s’ha habilitat una sala d’espera on es podrá validar la cita al gestor de cues i esperar a ser atesos.
La unitat mòbil de RM està situada en una carpa que s’ha instal·lat just davant d’aquesta entrada de l’Hospital d’accés al soterrani 1.

Renovació tecnològica.
El nou equip de RM està previst que comenci a funcionar al mes de juny i suposarà una important millora en la qualitat de la imatge, que ajudarà a l’hora d’informar les proves.
L’adquisició d’aquest nou aparell s’emmarca en el procés de renovació tecnològica desenvolupat els darrers mesos i es completa amb un nou TAC que es va posar en marxa el gener passat, un equip de mamografia i una unitat radiològica digital.

En total, es tracta d’una inversió d’1,6 milions d’euros, prop d’un milió dels quals procedeixen del Programa Específic de Suport a la Renovació Tecnològica (PERT) promogut pel Servei Català de la Salut.

 

Redacció
Imatge i Font: Consorci Sanitari del Maresme

Deixa un comentari