Publicat el 22/11/2017

L’objectiu és que els caldencs de totes les edats facin ús de les 13 màquines per fer exercici

La Regidoria de Serveis Urbans informa que el passat 10 de novembre es van insta·lar a la platja de Can Palès, Caldes d’Estrac, 13 màquines per fer exercici. Segons Joan Baró, regidor de serveis urbans, aquest equipament té com a objectiu fomentar l’esport saludable entre tota la població de Caldes. “Aquests aparells son tant per a gent jove com per la gent més gran que vulgui mantenir-se saludable. Son per a totes les edats i capacitats físiques”, diu Baró. Les màquines s’han col·locat en ordre d’intensitat, de més fàcil a més exigent, per tal de facilitar i fomentar el seu correcte ús.

Les màquines s’han instal·lat en línia (una al costat de l’altre) davant del mar de manera que mentre la gent fa exercici pugui gaudir d’unes vistes immillorables. “És bàsicament un gimnàs a l’aire lliure”, assegura Baró.

Cadascuna de les màquines treballen una part del cos diferent. N’hi ha una per les abdominals, una altra que és per la cintura, hi ha una màquina de rems per enfortir braços i esquena, una bicicleta estàtica, una espècie de cinta per caminar…. “S’han intentat que fóssin diferents”, comenta el regidor.

Des de la regidoria de Serveis Urbans asseguren que l’objectiu es “augmentar en un futur pròxim el número d’aparells d’exercici”.

 

Deixa un comentari