Publicat el 15/11/2020

El símbol de sensibilització sobre el càncer infantil arriba als vint anys reivindicant suport a una malaltia que continua afectant moltes famílies. S’inicia aquest aniversari en un marc insòlit de pandèmia mundial a causa d’un coronavirus que afecta el món sencer i que  ha canviat els costums, les formes, les maneres de fer i relacionar-nos

S’està vivint una situació extraordinària per a la qual no estàvem preparats i el virus ha ocupat tot el protagonisme deixant en segon pla, altres realitats.
Per això, més que mai, l’AFANOC necessita continuar treballant per a mostrar la realitat del càncer infantil, ja que desafortunadament, aquesta ni s’atura, ni desapareix. Tant de bo!  Però ben al contrari, la malaltia continua afectant moltes famílies, generant-los por i incertesa.
Aquesta edició se celebra amb un disseny brodat de la marca “NATURA”* que transmet calma i convida a connectar amb la natura.
Espot Posa’t la Gorra! 20è Aniversari. “Amb tu fem el cim!” https://www.youtube.com/watch?v=hVLl4JpM_Us

La pandèmia impedeix celebrar la festa
A causa de la situació actual d’emergència sanitària, la gran festa que es celebrava cada any no es podrà dur a terme el desembre com és habitual, però s’espera  poder celebrar-la a la primavera.
Malgrat tot, el pròxim 13 de desembre es realitzaran accions en diferit a les xarxes, per mantenir la presència i continuar llençant el  missatge de suport a les famílies,  demanant a tothom que no deixi de posar-se la gorra.

Nens i nenes allotjats a La casa dels Xuklis llegiran el Manifest
Per primera vegada, els nens i nenes de La Casa dels Xuklis, que normalment no poden assistir a la festa pel fet que estan en tractament, llegiran el manifest de l’AFANOC junt amb un missatge de la presidenta de l’entitat, Maite Montañés Blanco. Ajudeu a difondre el missatge, ara més que mai!
Venda de gorres online : https://afanocbotiga.org/categoria-producte/les-gorres/actual/

 

Deixa un comentari