Sílvia Pérez Cruz farà sentir la seva veu al Teatre Zorrilla de Badalona | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 17/10/2012

Una de les veus més importants de la música catalana actual, Sílvia Pérez Cruz, actuarà dissabte vinent, dia 20 d’octubre, a les 21 hores, al Teatre Zorrilla. L’autora i cantant presentarà el seu primer disc com a solista 11 de novembre.


La cantant i autora empordanesa, component en el passat de grups com Las Migas afronta en el seu primer treball en solitari estils diversos, en molts casos impossibles d’encasellar. Públic i crítica han coincidit en considerar-la un valor en alça i en aplaudir la seva música.


Al Teatre Zorrilla de Badalona, Sílvia Pérez Cruz estarà acompanyada del seu col·laborador habitual, Raül Fernàndez, Refree, a la guitarra; i d’una formació que inclourà el violoncelElista badaloní Joan Antoni Pich.


El Teatre Zorrilla completarà la programació d’aquest mes d’octubre amb espectacles de caire molt diferentDiumenge 21 d’octubre, hi haurà la representació de El llibre de la Selva, un muntatge de la companyia Veus Veus, basat en el llibre de Rudyard Kipling. Dissabte 27 d’octubre, la cantaora flamenca Argentina invitarà als espectadors a fer Un viaje por el cante; i l’endemà, diumenge 28, La Industrial Teatrera presentarà Riures d’emergència, un espectacle infantil que habitualment es representa als hospitals, i pensat per entretenir als nens que hi són ingressats.

Deixa un comentari