Showcooking per a nens al Museu Blau en solidaritat amb la Marató de TV3
Aquesta activitat que tindrà lloc al Museu Blau en dues sessions —a les 11:30h i a les 16:30h—és una bona oportunitat per a què els més petits entrin en contacte amb la cuina i la gastronomia de forma saludable i lúdica.
Amb forma de piruleta o xupa xup, nens i nenes podran descobrir de la mà del cuiner i assessor gastronòmic de Cuina Justa, David Reig, receptes saludables per a tothom i amb ingredients adaptats a aquells que pateixen diabetis com la xocolata sense sucre, els cereals integrals o el formatge baix en greix.
Piruletes de formatge de cabra, gerds i cereals integrals o de xocolata adaptada amb fruita seca són algunes de les elaboracions que es podran fer i també tastar en aquest taller que pretén mostrar com una dieta saludable i adaptada és compatible amb una cuina alegre i divertida.
Aquesta activitat solidària amb la Marató de TV3 que enguany es dedica a la diabetis i a l’obesitat s’emmarca en el cicle d’activitats de l’exposició temporal Nutrició, impuls vital que ens convida a reflexionar sobre els nostres hàbits alimentaris i de salut així com la seva relació amb el medi ambient. Una activitat que ha estat possible gràcies a la col·laboració de Cuina Justa, empresa d’economia social de la Fundació Cassià Just, que treballa per generar llocs de treball per a persones amb malalties mentals i en risc d’exclusió social a través de la cuina i la gastronomia.
Showcooking per a nens en solidaritat amb la Marató de TV3
Dia: diumenge 13 de desembre
Hora: a les 11:30h i a les 16:30h
Lloc: Sala d’actes del Museu Blau
Preu: 5€ que es destinaran íntegrament a la Marató de TV3
Cal inscripció prèvia a través del següent formulari:
http://agenda.museuciencies.cat/ca/museus/museu-ciencies-naturals-barcelona/activitats/2015/12/13/showcooking_nens_marato_tv3/
Nutrició Impuls Vital – Cuina Justa
www.cuinajusta.com
Museu Blau
Parc del Fòrum, Plaça Leonardo da Vinci, 4-5, Barcelona – 932 56 60 02