Publicat el 11/12/2015

Aquesta activitat que tindrà lloc al Museu Blau  en dues sessions —a les 11:30h i a les 16:30h—és una bona oportunitat  per  a què els més petits entrin en contacte  amb la cuina i la gastronomia de forma saludable i lúdica.

Amb forma de piruleta o xupa xup, nens i nenes podran descobrir de la mà del cuiner  i assessor gastronòmic de Cuina Justa, David Reig,  receptes saludables per a tothom i amb ingredients adaptats  a aquells que pateixen diabetis com la xocolata sense sucre, els cereals integrals o el formatge baix en greix. 

Piruletes de formatge de cabra, gerds i cereals integrals  o de xocolata adaptada amb fruita seca són algunes  de les elaboracions que es podran fer i també tastar en aquest taller que pretén mostrar com una dieta saludable i adaptada és compatible amb una cuina alegre i divertida. 

Aquesta activitat solidària amb la Marató de TV3 que enguany es dedica a la diabetis i a l’obesitat  s’emmarca en el cicle d’activitats de l’exposició temporal Nutrició, impuls vital que ens convida a reflexionar sobre els nostres hàbits alimentaris i de salut així com la seva relació amb el medi ambient.  Una activitat que  ha estat possible gràcies a la col·laboració de Cuina Justa, empresa d’economia social de la Fundació Cassià Just, que  treballa per generar llocs de treball per a persones amb malalties mentals i en risc d’exclusió social a través de la cuina i la gastronomia.

Showcooking per a nens en solidaritat amb la Marató de TV3

Dia: diumenge 13 de desembre
Hora: a les 11:30h i a les 16:30h 
Lloc: Sala d’actes del Museu Blau 
Preu: 5€ que es destinaran íntegrament a la Marató de TV3
Cal inscripció prèvia a través del següent formulari: 

http://agenda.museuciencies.cat/ca/museus/museu-ciencies-naturals-barcelona/activitats/2015/12/13/showcooking_nens_marato_tv3/

Nutrició Impuls Vital – Cuina Justa 
www.cuinajusta.com 

Museu Blau
Parc del Fòrum, Plaça Leonardo da Vinci, 4-5, Barcelona – 932 56 60 02

Deixa un comentari