Publicat el 02/11/2016

Shaking Shakespeare és un espectacle musical basat en composicions inspirades en obres i textos de l’autor, des de l’època elisabetiana fins als nostres dies. És una proposta irreverent i irònica que s’apropa al públic amb un aire provocatiu i en busca la complicitat. Cerca una factura musical acurada, perfeccionista, amb la participació de professionals amb una trajectòria contrastada. Amb un format proper al cabaret, Shaking Shakespeare vol seduir l’orella i l’esperit del públic i oferir-li una perspectiva nova de diferents textos de l‘autor.

Una gran companyia en escena: un cantant d´òpera, un quartet de barbershop, un trio de veus femení, un mestre de cerimònies i el pianista!

El muntatge integra els diferents gèneres musicals que al llarg dels segles han adaptat Shakespeare, des del madrigal renaixentista fins al musical contemporani de Broadway. L’espectacle compta amb la participació del tenor Josep Fadó, el pianista Paul Perera, un grup vocal femení de tres cantants i ballarines (Sing Song Sisters), un quartet (The Hanfris), i un mestre de cerimònies (Bernat Cot) que sorprendrà el públic amb les seves habilitats.

Data: 4 de novembre de 2016
Hora: 21 h
Lloc: La Sala d´Argentona

Deixa un comentari