Publicat el 29/12/2018

La nova Seu Electrònica permetrà portar a terme les mateixes accions de l’Oficina Virtual amb una forma més actualitzada

A partir de l’1 de gener del 2019 l’Ajuntament de Mataró inicia una nova etapa amb l’objectiu de fer més fàcil la relació amb la ciutadania, les entitats i les empreses. En aquesta data es posarà en funcionament la nova Seu Electrònica per a la consulta i realització de tràmits en línia que substituirà l’actual Oficina Virtual. Inicialment, la nova Seu permetrà portar a terme les mateixes accions de l’Oficina Virtual amb una forma més actualitzada i en els propers mesos s’aniran incorporant nous serveis i tràmits.
Aquesta nova Seu és la part més visible de la transformació interna que s’està portant a terme dins l’Ajuntament de Mataró i que s’emmarquen en allò establert a les Lleis 39/2015 del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques i 40/2015 de Règim Jurídic del Sector Públic.

A partir de l’1 de gener podreu accedir a la nova Seu Electrònica amb aquest enllaç: https://seu.mataro.cat.

Si teniu qualsevol dubte sobre la Seu Electrònica us podeu adreçar a seu@ajmataro.cat o podeu contactar amb els serveis municipals a través del telèfon 937022830.

Deixa un comentari