Publicat el 11/01/2018

Els objectius generals del projecte són la millora de l’accessibilitat de l’escola i la millora de la funcionalitat de les aules i de l’escola en general.

Després de fer la  visita a l’edifici de “La Suïssa”, a l’escola Pérez Sala, que està en obres per a la millora de les aules i l’accessibilitat de l’edifici, els responsables de l’obra han donat la Setmana Santa com a previsió d’acabament de la mateixa, és a dir, entre finals de març i principis d’abril.

A la visita han assistit diferents regidors de govern i també d’oposició, tècnics municipals, la directora del centre i un membre de l’AMPA.
Des del mes d’agost, l’Ajuntament està duent a terme la reforma de l’edifici de “La Suïssa”, antiga masia que forma part del Catàleg de Patrimoni Arquitectònic, Arqueològic i Històric de Vilassar de Mar, que acull les aules d’infantil de P-3 i P-4 del centre educatiu.

Els objectius generals del projecte són la millora de l’accessibilitat de l’escola i la millora de la funcionalitat de les aules i de l’escola en general. Entre les actuacions hi ha la instal·lació d’un ascensor, la reforma de l’escala de l’edifici, la reforma dels lavabos de les aules, la renovació de paviments i fals sostre, la col∙locació d’aïllament tèrmic a la coberta de l’edifici i la reforma de les instal·lacions d’electricitat, aigua i calefacció.

Pel que fa a la distribució interior, en planta baixa es mantindran les aules de P3 i es preveu realitzar uns nous lavabos amb accés directe des de les aules i dues àrees de magatzem, a més d’ampliar l’espai destinat a sala de mestres i convertir l’actual dormitori en aula de petits grups. En la part nord, un gran vestíbul permetrà col·locar l’ascensor i fer una nova escala amb més amplada. El vestíbul permetrà relacionar tots els espais i sales del centre. A més, en planta baixa un dels dos lavabos per a adults serà adaptat. En planta primera es mantindran les aules de P4. Es preveu realitzar uns nous lavabos compartits enmig de les dues aules i reconvertir l’actual espai de lavabos com a espai útil per psicomotricitat i dormitori.

Les obres finalment tenen un pressupost de 263.029,74 € i compten amb una subvenció de la Diputació de Barcelona. Mentre duren les obres, els alumnes de P-3 i P-4 estan reubicats a l’Aulari, un altre espai del centre educatiu.

Deixa un comentari