Setmana Europea de la prevenció de residus. Tallers i mercat de segona mà a Montgat | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 07/11/2011

Aquest mes de novembre celebrem la SETMANA DE PREVENCIÓ DE RESIDUS, per tal de reflexionar sobre els nostres hàbits de consum i producció de cara a reduir la generació de residus.
La prevenció de residus abraça des de la concepció dels productes fins a la compra responsable i la reutilització dels productes, reparant-los. Tot està encaminat a conscienciar que la prevenció de residus és cosa de tots.
Per això organitzem aquestes activitats:
a)Tallers de REPARACIÓ DE MATERIALS per tal que aprenguem com aprofitar-los per tal d´allargar la seva vida útil, generant uns beneficis econòmics per nosaltres.
Dilluns 21 de nov. Tècniques de transformació de roba i complements, de 17:30 a 20h al centre Cívic les Mallorquines
Dijous 24 de nov. Redissenyem un moble , de 17 a 19:30h, a l´escola d´adults TIMO
b) Dissabte 26 de nov. MERCAT DE 2ª MA, de 10 a 14h a la Rambla del Turó de Montgat
Es tracta d´intercanviar materials que segueixen sent útils, però que per diferents motius ja no ens serveixen (roba, llibres, cds, objectes de casa….) La participació és gratuïta. Els interessats a muntar una parada disposaran de taula i 2 cadires.
La inscripció a les dues activitats és per ordre de sol•licitud, fins a esgotar el nombre de places disponibles, podeu trucar al tel: 93 469 49 06

Deixa un comentari