Publicat el 14/12/2021

Fins al 19 de desembre de 10 a 14 h i de 16 a 18h, els dies feiners preferentment per a centres escolars i el cap de setmana visites més lliures

Al Port de Badalona tanquem l’any amb una setmana de portes obertes al veler Astral de l’ONG Open Arms, amb seu operativa al Port de Badalona, en tant que port base des dels inicis de l’entitat al setembre de 2015. Concretament, es repeteix el format d’oferir visites a escoles els dies lectius, de dilluns a divendres, en franges horàries per grups bombolla de 10 a 14 i de de 16 a 18h.
Les franges de tarda s’ofereixen de manera lliure i també, si s’escau, organitzada per a casals i centres oberts.

Durant el cap de setmana, el dissabte 18 i el diumenge 19 de desembre es manté l’horari dels dies feiners i les visites es faran per grups de 15 persones, i amb el compliment de mascareta i hidrogel, els voluntaris de l’oenegé explicaran història, missió, projectes i context actual de la situació, tant a Lesbos, primera missió, com al Mediterrani Central i ara a l’origen, a països com Senegal.

Les reserves de grups es formalitzen en el correu electrònic education@openarms.es. L’entitat situa a la porta del veler una  carpa amb una petita mostra dels objectes de marxandatge  que oferta per ajudar al sosteniment econòmic de la Fundació, i que planteja com un bon regal per aquestes festes. Aquestes accions formen part del conveni de col·laboració entre la Fundació Proa i l’Ajuntament de Badalona a través de Marina de Badalona SA en el que es fixen un seguit de contraprestacions de retorn social als beneficis rebuts en favor de l’ONG.

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Badalona

 

 

Deixa un comentari