Setena edició de la cursa nocturna de muntanya, Burriac ATAC! | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 08/09/2011

La cursa nocturna que organitza el Centre Excursionista de Vilassar de Mar ha arribat enguany a la seva setena edició, que va celebrar-se el passat dissabte 3 de setembre amb un nou èxit de participants


Javi Delgado López, de l’Ass. Esp. Centre Excursionista, és el guanyador en la categoria masculina de la cursa, amb un temps d’1:38:58. Van participar-hi un total de 562 homes.
Laia Cuevas Martí, del C.E. Premià, va ser la primera en categoria femenina, amb un temps de 2:12.16. Van sortir 71 dones.
A més de ser nocturna, la cursa surt i acaba a zero metres sobre el nivell del mar, però amb la meitat del recorregut que transcorre per corriols de muntanya.
19,2 quilòmetres d’itinerari de fort desnivell, amb final a la sorra de la platja i els característics corredors amb un llum frontal al cap pujant i baixant muntanyes i fent cim al castell de Burriac, doten aquesta competició d’unes característiques que la fan molt especial i particular.
Segons informen els organitzadors de la proposta, la passada edició ha mantingut l’estructura del circuit, amb noves connexions, per incrementar els corriols de muntanya i consolidar la Marrec ATAC!, un recorregut per als més petits. Per la seva banda, la Burriac ATAC!, a més, forma part del circuit català de curses de muntanya.
“És, per tant, una bona cursa per a aquell corredor novell que vol provar una cursa de muntanya i és també una bona cursa per a un corredor molt més experimentat que vol posar a prova la seva tècnica forçant la seva màquina durant la nit de final d’estiu”, asseguren els organitzadors d’aquesta competició que ja està plenament consolidada.

Deixa un comentari