Publicat el 16/08/2017

Paula Alòs, guanyadora de Masterchef Junior, i Albert Ortiz, xef del restaurant Axol, protagonistes de les sessions de cuina en viu.

Del 18 al 21 de Cabrils acull la trentena edició de la Mostra Gastronòmica, Comercial i d’Artesans de Cabrils, un esdeveniment de primer nivell que cada any aplega prop de 15.000 visitants i que enguany presenta una gran novetat: les sessions de showcooking, una modalitat de cuina que consisteix en preparar diferents plats en directe davant dels assistents, convertint així la cuina en tot un espectacle.

El dissabte19 d’agost la mataronina Paula Alòs, guanyadora de la quarta edició del programa de televisió Masterchef Junior, serà l’encarregada d’encetar aquest espai de cuina en viu que tindrà lloc a les vuit del vespre al mateix recinte de la Mostra, elaborant un plat que ella mateixa escollirà.

El cabrilenc Albert Ortiz, xef del restaurant Axol, serà l’encarregat de fer la demostració de cuina en viu el diumenge 20 d’agost, amb l’elaboració d’unes postres de Cabrils que va presentar al Fòrum Gastronòmic de Barcelona l’any passat i explicarà la relació de les postres amb el municipi. Ortiz s’ha format a les cuines d’El Bulli, el Celler de Can Roca i Arzak, i el 2014 va ser guardonat amb el millor cuinar de l’any a Catalunya l’any 2014.

La darrera de les sessions de showcooking comptarà amb una demostració de tall de pernil ibèric a càrrec d’especialistes mesters pernilers, amb la col·laboració de l’empresa Sierra Morena de Vilassar de Mar.

Les sessions de showcooking es podran seguir en directe a través d’una sèrie de pantalles que estaran instal·lades al recinte de la Mostra, i mentrestant els assistents podran anar degustant plats, vins i caves amb DO Alella als diferents estands.

Deixa un comentari