Publicat el 11/10/2017

Les persones que vulguin assistir a l’estrena del festival, el divendres 20 d’octubre, s’hauran d’inscriure prèviament al web festivalfilmets.cat. Les reserves es lliuraran per rigorós ordre d’inscripció

La Sessió Inaugural de FILMETS Badalona Film Festival, que tindrà lloc el proper 20 d’octubre a les 22 hores al Teatre Zorrilla, estarà oberta a tota la ciutadania. Caldrà, però, una prèvia inscripció a través del web del festival. Per aconseguir la invitació personal cal fer click a l’enllaç següent:
http://www.festivalfilmets.cat/inscripcio-inauguracio.
D’aquesta manera, qualsevol persona podrà assistir a la primera sessió de l’edició d’enguany del festival. Com que l’aforament del Teatre Zorrilla és limitat –hi ha 425 localitats–, les peticions d’assistència es lliuraran per rigorós ordre d’arribada al web del festival. Amb aquesta decisió, FILMETS vol apropar els curtmetratges a tothom que ho desitgi.

La resta de sessions del festival, a excepció de ‘La Nit de les Venus’ i les sessions matinals d’OFF FILMETS únicament per a escoles de Badalona, són obertes fins a omplir l’aforament dels teatres on es portin a terme. Totes les sessions del FILMETS Badalona Film Festival són gratuïtes.

Deixa un comentari