Serveis a les Persones del Consell Comarcal del Maresme rep un reconeixement públic dels Mossos d´Esquadra | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 08/06/2011

El Consell Comarcal del Maresme ha rebut un reconeixement públic dels Mossos d´Esquadra per la feina feta a partir de l´establiment de protocols d´actuació i de coordinació de diferents serveis en l´atenció a les persones víctimes. Concretament dins dels serveis d´Atenció a la Infància i Adolescència (EAIA) i d´Informació i Atenció a les Dones (SIAD).
 La tècnica de l´àrea de Serveis a les Persones del Consell Comarcal del Maresme, Yolanda Ascasso, ha estat l´encarregada de recollir la felicitació dels Mossos d´Esquadra en l´acte de celebració del Dia de les Esquadres que, presidit pel Conseller d´Interior Felip Puig, s´ha fet a Sant Celoni.
Amb aquest reconeixement públic, els Mossos d´Esquadra han valorat principalment l´esforç realitzat pel Consell Comarcal del Maresme en l´activació de la Xarxa Infància, Adolescència i Família (XIAF) que té com a objectiu coordinar tots els agents, serveis i institucions que intervenen, a nivell comarcal, en l´atenció als infants, adolescents i famílies.
 La Xarxa es va crear a finals de novembre de 2010. Des d´aleshores el principal projecte en el qual s´ha treballat ha estat el de la creació i activació del Protocol d´Atenció a la Infància de la comarca. Es tracta d´una eina, en l´elaboració de la qual van participar els tècnics referents dels cinc àmbits d´intervenció: salut, educació, acció social, cossos de seguretat i justícia, que permet disposar d´un retrat actualitzat de les necessitats i dels recursos existents a la comarca en matèria de maltractament infantil.
 

Deixa un comentari