Publicat el 02/09/2022

A partir de l’1 de setembre, el Servei d’Informació i Atenció a la Dona, el SIAD, canvia d’ubicació i ja es troba a l’Espai Galbany (carrer Sant Roc, 2)

 

 

 

L’objectiu del canvi es el d’oferir un servei encara més proper a les dones així com facilitar l’accés i la privacitat de les persones usuàries.

Creat l’any 2017 al nostre municipi, fins ara situat a l’Escola Nàutica, el SIAD és un servei que garanteix l’accés de totes les dones a la informació, l’orientació i l’assessorament en totes aquelles qüestions que puguin ser del seu interès: àmbit laboral, social, personal, familiar, recursos públics i d’altres, fent especial atenció a la detecció de la violència masclista.

Des de setembre de 2022, el servei està adjudicat a l’empresa Assistència i gestió integral FP, per un període de 2 anys. Com a novetat, s’han incrementat totes les hores de les professionals que atenen el servei i s’ha incorporat el nou servei de psicologia infantil, que consisteix en l’atenció psicològica als fills i a les filles de les usuàries del SIAD, per derivació del servei d’informació, atenció i seguiment.

El servei d’acollida (informació, atenció i seguiment) i el servei de psicologia tindran una dedicació horària de 20 hores setmanals cadascun. Per la seva banda, els serveis de psicologia infantil i el d’assessorament jurídic tindran una dedicació horària de 8 hores setmanals cadascun.

Com podem contactar-hi?
Horaris: el servei es presta amb hores concertades. Es pot demanar hora de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores.
Tl. 93 754 03 39 – c/e: siad@vilassardemar.cat

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Vilassar de Mar

 

 

 

 

Deixa un comentari