Servei d’acompanyament a la platja per a les persones grans que viuen a les residències públiques a Badalona | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 11/07/2011

El servei es prestarà de dilluns a divendres fins al proper mes de setembre


El proper dimarts 12 de juliol es presentarà a Badalona el servei d’acompanyament a la platja de persones grans i discapacitats que viuen a les residències públiques de la ciutat. Aquest és el tercer estiu consecutiu que s’organitza aquesta activitat utilitzant el servei d’acompanyament a l’aigua per a persones amb mobilitat reduïda i que facilita l’accés d’aquestes persones al mar mitjançant l’ús de cadires amfíbies adaptades.


L’acte de presentació del servei tindrà lloc el dimarts 12 de juliol, a les 11 hores, a la platja del Pont d’en Botifarreta, a l’alçada del carrer Torrebadal, just en el punt on es presta el servei d’acompanyament a l’aigua per a persones amb mobilitat reduïda. Aquest servei d’acompanyament permet que els usuaris puguin banyar-se amb tota seguretat, tant de flotabilitat com d’estabilitat, utilitzant una cadira adaptada.


Per portar a terme aquest servei es disposarà de dos vehicles per tal que les persones grans i persones amb discapacitat que viuen en sis residències públiques i desitgen anar a la platja, ja sigui per banyar-se en el punt on hi ha cadira amfíbia o donar un volt pel passeig marítim, puguin anar-hi en transport adaptat i acompanyats per voluntaris. El servei es realitza de dilluns a divendres.
La prestació d’aquest servei ha estat organtizat de manera coordinada per la Regidoria de Serveis Socials i Salut, la Regidoria de Seguretat, Convivència i Participació i la Regidoria de Medi Ambient. El servei de trasllat d’aquestes persones amb mobilitat reduïda el porta a terme l’Ajuntament de Badalona gràcies a la col·laboració de Voluntaris Badalona, ambulàncies La Pau,“la Caixa” i l’empresa encarregada del servei de salvament i socorrisme.

Deixa un comentari