Publicat el 25/11/2016

El passat diumenge 20 de novembre es va celebrar la cursa 10k Gaes Alella contra la violència de gènere. La prova, amb finalitat benèfica, va comptar amb la participació de l´Associació ProyectoPol, un projecte que col·labora amb la lluita contra la Hiperglicinemia no cetósica (www.proyectopol.com).

Sergi Puigmal va ser el guanyador de la cursa.

Segons explica l’esportista del desenvolupament d’aquesta prova: “Es va donar la sortida conjunta de les dues curses (5 km i 10km). La cursa va començar molt ràpida, els corredors de la distància de 5 km marcaven un gran ritme, era difícil saber qui eren els rivals directes de cada distància, però en el segon gir de 180° ja vaig veure que anava primer i a poc a poc augmentant la distància amb els perseguidors”.
Sobre la seva intervenció, Sergi Puigmal afegeix també que “al pas pel km 5 ja gaudia d´una bona renda, ja només quedava mantenir el ritme en aquesta segona part de la prova. El recorregut era un pèl exigent, amb constants puja-baixa paral·lels a la riera d´Alella, em notava fort i amb bones cames. Finalment vaig poder creuar la meta amb més d´un minut de diferència amb el segon classificat”.

Els beneficis econòmics aconseguits seran destinats a una associació per treballar per la prevenció de la violència de gènere.

Deixa un comentari