Publicat el 18/04/2016

El passat diumenge17 d’abril es va  celebrar la 15ena. Trobada de Voluntaris i Voluntàries de les ADF (Agrupació de Defensa Forestal) del Maresme i Sud-Est del Vallès Oriental, a Cabrils, on es varen reunir 150 persones; 

ADF´s, Bombers, Agents Rurals, Mossos d´Esquadra, Guardes del Parc Serralada Litoral i de l´Oficina Tècnica de Prevenció d´Incendis Forestals de la Diputació de Barcelona. Han estat acompanyats  de l´Alcaldessa de Cabrils, Sra. Lina Morales, el Sr. David Ricart, President del Consell Comarcal del Vallès Oriental, la Sra. Mònica Palacín, Vice-Presidenta del Consell Comarcal del Maresme, el Sr. Xavier Jovés, i el Sr. Joan Aldrufeu, President de la Federació d´ADF del Maresme, a més de diversos regidors i regidores dels Ajuntaments de l´ADF Burriac, organitzadora enguany de la Trobada.

També es varen entregar per primera vegada, els Premis Roure de Plata al Voluntariat d’aquestes ADF, que enguany s’han mencionat, per la seva trajectòria en la prevenció i extinció d´incendis i la protecció de la Natura als Srs. Artur de Alba, de Vallromanes, Josep Canals, de Vilassar de Dalt, Vicenç Ribas, de Mataró, Fermí Roca, de Dosrius, Didac Rey de Calella i Joan Roig de Sant Cebrià de Valallta. 
El premi honorific Roure de Plata inclou un diploma signat pels presidents dels dos Consells Comarcals i de la Federació ADF Maresme, i un pin de plata.

Les 10 ADF de la Serralada Litoral a les comarques del Maresme i el Vallès Oriental agrupen en total, 36 municipis, 40.000 hectàrees forestals i gairebé 500 voluntaris amb uns objectius bàsics: la protecció i millora de la natura i la prevenció dels incendis forestals.

Deixa un comentari